WIEN “ SION”

Biserica Creștină după Evanghelie SION
din Viena

Suntem o comunitate creștină din Viena, care l-am găsit pe Isus Hristos, iubim Biblia și ne închină Triunicului Dumnezeu: Tatăl ceresc, Fiul Său Isus Hristos și Duhului Sfânt.
Noi sprijinim și motivăm pe oricine vizitează Biserica SION să primească cel mai frumos dar: viața veșnică care este cea mai mare favoare a lui Dumnezeu pentru om, obținută prin credință. Dorim să impartășim această bucurie a vieții veșnice cu oricine ne calcă pragul, la fiecare ocazie când ne întâlnim împreună.
Noi cautăm sincer binele orașului Viena și a locuitorilor ei îndemnându-i, prin exemplul propriu, la o viață construită pe adevăr, dragoste, bucurie, pace,  bunătate, iertare, binefacere, fidelitate, sinceritate, înfrânare, corectitudine, hărnicie, toate acestea ca rezultat al transformării interioare făcute de Dumnezeu în noi.

Scopul Bisericii Sion

Biserica Crestină după Evanghelie din Viena există pentru al glorifica pe Dumnezeu devenind mai puternică prin închinare si sfințenie, mai profundă prin ucenicie, mai echipată prin învățătură, mai caldă prin părtășie, mai mare prin evanghelizare.

Iulian Vlăsceanu

Marcel Ursache

Daniel Petraru

Samuel Mereuță

Elisei Rusu

Dorin Postolache

David Postolache

Laurențiu Băiceanu

Florin Oprescu

PROGRAM

Program

Duminica dimineața
10:00 – 12:30

Dorim să ne concentrăm întreaga noastră atenție în a-L admira pe Dumnezeu pentru cine este El și a-L aprecia pentru ceea ce face, lăudându-L din toată inima prin
… cântare
… rugăciune
… masa Domnului
… citirea și ascultarea Cuvântului Lui

Duminica seara
18:00 – 19: 30

Duminica seara ne întâlnim pentru a continua închinarea prin cântări de laudă, mărturii și învățătură din Cuvânt.

Post și rugăciune

Prima Joi din lună
18:30-20:00

În prima joi din lună ne întâlnim pentru a ne ruga împreună unul pentru altul.

Grupe de Casă

Joi sau vineri
18:00-20:00

În cursul săptămânii ne întâlnim în grupe mici de casă pentru a crește părtășia între noi și a ne cunoaște mai mult, dar și pentru a crește în credință și maturitate prin studiul Scripturii.

Adresa:

Biserica SION
Gemeindeberggasse 61
1130 Viena, Austria

Contact:

E-Mail: welcome@sion.church
Website: http://www.sion.church