Emanuel

Biserica “Emmanuel” din Dublin, Irlanda, încurajază si ajuta oamenii să dezvolte o relație personală si autentica cu Dumnezeu. Educatia crestina este un obiectiv important pe care urmarim sa-l realizăm prin intermediul întâlnirilor de studiu biblic si partasie pentru; adulti, tineri si copii.

Slujbele bisericii încep cu un timp de laudă si închinare pentru gloria lui Dumnezeu exprimat prin muzica crestina contemporană si închinare plină de viată care ne pregătesc pentru a intra în prezenta lui Dumnezeu. Cuvântul lui Dumnezeu este proclamat prin mesaje biblice motivante care pot aduce raspuns problemelor si situatiilor cu care oamenii se confruntă in viata. Noi credem că Dumnezeu are putere să intervină în mod miraculos în viata noastra, de aceea rugaciunea individuala si colectiva este vitala si esentiala pentru a primi răspuns problemelor noastre.

Biserica “Emmanuel” este locul unde oamenii gasesc pace sufleteasca si unde se pot dezvolta din punct de vedere spiritual, intelectual si social. Pastorul Stefan Csadi împreună cu Bordul de Conducere a Bisericii, formează o echipă competentă gata să răspundă nevoilor cu care se confruntă oamenii astazi. Dealungul anilor multi oameni de buna credinta au calcat pragul Bisericii noastre, unde au fost intampinati cu respect si dragoste si unde au avut experienta Nasterii din Nou, primind pe Domnul Isus Christos in inima lor ca Domn si Mantuitor.

Program Saptamanal

Te asteptam cu drag

Inchinare & Evanghelizare

Duminica ora 10:00

Rugaciune & Partasie

Miercuri ora 20:00

Contact

ADRESA

Unit B6 Centerpoint
Rosemount Business Park
Ballycoolin Dublin 15 
Ireland

TELEFON

Pastor Stefan Csadi
+353 87 9848 850

EMAIL

Informatii generale
info@emmanueldublin.org